Ajuda
 
   
 
Torna a l'inici
 
 

 
   
  General  
 

Amb l'objectiu de facilitar la navegació, el lloc està dissenyat per a funcionar dins d'una sola pestanya, fent servir els següents elements de cada pàgina:

  • Encapçalament: Mitjançant l'enllaç associat al títol es torna al menú anterior. A l'apartat "Aprenem" cal seleccionar l'opció del menú superior.

  • Enllaços de text i d'imatges: Bé mitjançant el text, bé a través de les imatges, s'accedeix a l'espai triat.
Depenent de la velocitat d'accés a Internet, els continguts (imatges, vídeos, llibre en format PDF,...) poden tardar un poc en carregar-se.
 
     
  Aprenem  
 

Amb execució des de Google Sites, les opcions es presenten en un menú superior. L'última permet tornar al menú principal del lloc.

 
     
  Juguem  
 

Aquest apartat disposa d'una ajuda específica accesible des de l'àrea de joc.

 
 
 
 
  Es comuniquem  
 

Les tres opcions finals faciliten l'accés directe als apartats "Juguem", "Mirem i escoltem" i "Aprenem".

En cadascuna de les pàgines de pictogrames apareixen les fletxes de navegació i un accés directe a l'àudio que es pot fer servir en el cas de que, per diferents motius, apareguen dificultats emprant el reproductor inserit.

 
 
 
 
  Mirem i escoltem  

Mirem

Depenent de la velocitat d'accés a Internet i de les característiques del dispositiu emprat (ordinador, telèfon mòbil o tauleta tàctil), és possible que al prémer sobre la imatge no aparega l'ampliació a color de la mateixa i s'obriga una pestanya amb la imatge a color.

Per a evitar aquesta circumstància cal esperar uns segons a que es carregue la imatge (velocitat lenta de connexió) o adaptar-se a les caractístiques del dispositiu mòbil. Per exemple, en alguns telèfons o tauletes tàctils cal emprar dos dits, un tocant sobre la pantalla dins una zona neutra (no sensible) i l'altre prement la imatge.


Escoltem

Aquest apartat s'executa directament des de Google Drive. Cap la possibilitat de que, al mateix temps que s'interactua amb "De Castelló a l'Univers", es tinga obert el compte personal d'accés a una plataforma restringida (Google Apps for Education, per exemple) i s'indique que cal demanar permís per a veure el vídeo.

El problema està en les condicions establertes per l'administració de la plataforma, cosa per la qual és condició indispensable tancar qualsevol sessió d'aquestes característiques per a gaudir del contingut multimèdia. No demaneu accés.

 
     
  Llegim  
 

Per a descarregar "De Castelló a l'Univers" en format PDF podeu triar les opcions del visor inserit a la pàgina o seleccionar l'enllaç corresponent.

 

 
 
Seminari d'Informàtica de Castelló
Llicència de Creative Commons